Grobbendonk is een bruisende en sociale gemeente waar elk jaar heel wat gezellige buurtfeesten georganiseerd worden. In mei vindt de Europese Dag van de Buren plaats. De ideale gelegenheid om het startschot te geven voor de leukste wedstrijd van het jaar!

Inwoners van Grobbendonk en Bouwel die tussen 1 mei en 30 september 2015 een buurtfeest organiseren maken er best een originele of grappige foto van want ze kunnen ermee in de prijzen vallen!

In september kiest een jury de 3 leukste foto's uit. De 3 winnaars ontvangen van het gemeentebestuur Grobbendonkse cadeaucheques t.w.v. € 250, € 150 of € 100 waarmee ze inkopen kunnen doen voor hun volgende buurtfeest! Bovendien krijgen ze een duurzame, reflecterende boodschappentas om al die boodschappen in te stoppen. De foto's van de winnaars worden gepubliceerd in het gemeentelijk infomagazine Groboscoop en op de gemeentelijke website.

Wie wil deelnemen leest eerst even deze richtlijnen:
· Het buurtfeest vindt plaats tussen 1 mei en 30 september 2015.

· Een buurtfeest bestaat uit minstens vijf deelnemende gezinnen.

· Per buurtfeest kan slechts één foto ingestuurd worden.

· Je stuurt je foto digitaal door via:

o mail naar: info@grobbendonk.be

o voor zware bestanden kan je gebruik maken van www.wetransfer.com: foto opladen en info@grobbendonk.be toevoegen als ontvanger.

· Je vermeldt de naam van je buurt, de deelnemende stra(a)t(en) en de gegevens van een contactpersoon voor je buurt.

· Bij het insturen van je foto geef je ook automatisch toestemming aan het gemeentebestuur om deze foto te gebruiken in de communicatiekanalen van de gemeente.

Heb je nog materiaal nodig om je buurtfeest op te fleuren? Dan kan je aan het onthaal van het gemeentehuis (Boudewijnstraat 4, Grobbendonk) gratis een pakketje van 20 ballonnen ophalen.

Foto : In bijlage de winnaar van vorig jaar: het buurtfeest van de Nijlse Baan.